Liječenje suncokretovim uljem

8
301

ulje od suncokretaJedanput dnevno, ujutro prije jela, uzmite jednu nepunu žlicu suncokretovog ulja (možete ga pomiješati sa uljem od soje) i mućkajte ga u ustima oko 20 minuta, te zatim ispljunite. Nakon terapije uljem, usta dobro isperite (najbolje čajem od hajdučice, nevena ili žalfije) kako bi se odstranile toksične materije.

Prije nego što uzmete ulje potrebno je dobro očistiti nos, usnu duplju i ždrijelo slanom vodom (1 žličica soli na 500 ml mlake vode), kako bi se izbjeglo curenje nosnih izlučevina u usnu šupljinu tijekom tretmana. Trebate disati na nos i duboko grgljati slanom vodom 10 minuta.

PODIJELI

8 KOMENTARI

  1. U pravuste ,u potpunosti se slažem ako se već koristi onda je najbolje koristiti jedno ,pa kasnije drugo i tako redom. Izvorno .proučeno jako dobro preporuka je uzimati prvo suncokretovo,pa kikiriki ulje ,pa susam ,pa maslinovo i tek onda ono koje imaš na raspolaganju.Napomena je da svako od ovih ulja ima ili mora biti hladno cjeđeno ili presano ulje. A ispiranja što se tiče ,čitam bla bla bla ,a naj bolji antioksidans je čista topla voda. Da nije tako zar bi se ova metoda zvala DZABA USNI USISIVAČ TIKSSIKOMANIJA I ZAGAĐIVAČA:GLJIVICE,VIRUSI,RAZNI OTROVI ITD.

  2. Ne slažem se sa ovom preporukom…mislim na ovo prije i poslije, te mješanje ulja…malo bolje proučite temu i pripremite tekst sa argumentima…

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here