Prirodni lijek protiv upale sinusa

sinusi - inhalacijaKako da sami sebi napravite prirodni lijek protiv upale sinusa? Ako imate problema sa sinusima svakako oprobajte da napravite sebi ovaj prirodni lijek koji će vam zasigurno pomoći. Sinusna infekcija se pojavljuje kada sinusi nateknu, što sprječava prirodno cijeđenje, što vodi do boli, pritiska te na kraju poteškoća s disanjem.

Da bi liječili upalu sinusa obavezno udišite paru. To možete dok se tuširate ili zagrijte vodu u kuhinji i stavite zdjelu ispred sebe. Treći način da udišete paru je da jedete vruću juhu ili pijete topao čaj. Neka vam topla juha postane obveza najmanje tri puta tjedno.

Druga dobra stvar protiv upaljenih sinusa jeste češnjak. Jedite češnjak za izlječenje upaljenih sinusa. Češnjak je jedan od najboljih lijekova za upalu sinusa zbog svoje sposobnosti da ubija i bakterije i viruse. Ako ne želite jesti češnjak prokuhajte nasjeckan u vodi, a zatim udišite paru.

R E K L A M A

10 comments
Fanika Fani Janjatovic
Fanika Fani Janjatovic

kčer mi ima užasne probleme sa sinusima ,molim vas da mi napišete gdje nabaviti kapi od divljeg krastavca , unapred hvala.

Zrinka Toka
Zrinka Toka

češnjak je dobar ali imam i jedan isprobani recept od starog ljekarnika: od rujna do travnja svakodnevno piti čaj od bijelog sljeza, najmanje 1 šalicu dnevno. Vrijedi probati!! OPG Toka-ekološki uzgoj ljekovitog bilja

Dragan Kerkez
Dragan Kerkez

Dosta dobrih prjedloga za liječenje ljekovitim biljem...Dosta toga upotrebljavam i sam spravljam te razne recepte . Treba imati samo volju a to nam je sve na dohvat ruke.

Dajana Petrunić
Dajana Petrunić

hvala isprobat ću imam problem sa sinusima i glavoboljom