Ovo voće spriječava RAK PLUĆA, a košta manje od 1€ po kilogramu!

0
8774

Rak-pluca-zdrava-hrana-voce-povrce-620x350O zdravlju bi trebalo da razmišljamo prije nego što dođemo u situaciju da se liječimo od ozbiljnih i teških bolesti. Najbolji način je da se hranimo zdravo, a ako pritom to bude i jeftino – još bolje

Ljudi nisu svjesni suštinskog kvaliteta mnogih plodova prirode. Ako i razmišljaju u tom pravcu, sve se uglavnom svodi na rečenicu: “To je zdravo!”. Ipak, postoji voće koje je toliko zdravo da je prevencija za mnoge vrste raka, od kojih je jedan od najčešćih rak pluća.

Mnoga naučna istraživanja, koja su se bavila ispitivanjem uzroka teških bolesti, su se složila u jednom – sviježe, neoljuštene jabuke sprečavaju nastanak mnogih ozbiljnih oboljenja.

Jabuke su dobre u preventivi za sve vrste raka, kardiovaskularnih i nervnih oboljenja, bolesti digestivnog trakta i moždanih oboljenja, piše Herbal Legacy.

Studija, koja je sprovedena na Havajima, u koju su bili uključeni oboljeli od karcinoma pluća, dokazala je da se kod 40 od 50 posto bolesnika kancer znatno redukovao. Ispitanici su jeli sviježe jabuke, luk i grejpfrut svaki dan.

I ostala ispitivanja širom svijeta su pokazala učinkovitost jabuka u prevenciji i tokom liječenja od raka pluća.

Naime, ovo voće sadrži flavonoide koji regulišu metaboličke procese, pa samim tim izbacuju toksine iz organizma.

Dovoljno je da jedete pet jabuka nedjeljno da biste značajno smanjili rizik od oboljevanja od raka i drugih bolesti. Ali doktori preporučuju “jabuku na dan” za sprečavanje svih tegoba.