Zdravlje Bolesti HIV ili AIDS

HIV ili AIDS

-

AIDSHIV je danas najpoznatija i najsmrtonosnija prenosiva spolna bolest kod čovjeka. Broj zaraženih u svijetu polako ali sigurno opada.

Razni znakovi koji upućuju na zarazu virusom HIV-a su, simptomi nalik gripi, neobjašnjiv osip po tijelu, gljivične infekcije u grlu i neobjašnjiv osjećaj umora.

Bolest svojim napredovanjem uništava imunološki sustav u tijelu, pa tako zaražena osoba može oboljeti od karcinoma, ili nekih po život opasnih infekcija. Bitno je napomenuti da u velikom broju slučajeva, zaražene osobe nemaju simptoma bolesti. Zbog toga je jako važno da se osobe, ukoliko imalo sumnjaju u zarazu, odu testirati, pogotovo osobe koje su spolno aktivne sa jednim ili više partnera.

- Google oglasi -

Pravog lijeka protiv HIV-a još uvijek nema. Na tržištu postoje samo neke kombinacije lijekova koje koliko toliko pomažu zaraženim osobama da se bore kroz život. Lijekovi u dosta slučajeva imaju neugodne nuspojave, te ne djeluju kod svake oboljele osobe.

- Google oglasi -

1 komentar

  1. Ovo je stvarno uzeti ga ozbiljno, tko će vjerovati da biljni može izliječiti šest godina HIV u mom tijelu, ja nikad ne vjerujem da će to raditi imam potrošiti puno kada uzimajući drogu iz bolnice da bi me zdrava, ono što sam čekao smrt jer sam bio bez novca, jedan dan sam razmišljao o tom velikom čovjeku koji je dobro poznaju od HIV-a i lijek protiv raka, odlučio sam da mu e-mail, znajući da mi je da će to biti do kraja HIV-AIDS-u mom tijelu, on je pripremiti biljka za mene, i daj mi upute o tome kako se to, na kraju dva tjedna, on mi je rekao da ide u bolnicu na pregled, a ja otišao, iznenađujuće nakon testa liječnik potvrdi mi negativni, mislio sam da je to bio vic, sam otišao u drugu bolnici bio i negativan, tada sam uzeo moj prijatelj koji je također bio HIV pozitivan na dr, nakon tretmana ona je također potvrđuju negativan. On je također biljka za liječenje raka molimo želim svaki s ovim virusom biti slobodan, to je razlog zašto sam ispala adresu e-pošte, templeakana@outlook.com~~HEAD=dobj i njegov kontakt +13236214205 nemojte mu e-mail je veliki čovjek. Vlada je također zainteresiran za ovaj DR, hvala mi spasio život, i obećajem da će uvijek svjedočiti za svoj dobar rad dodajte ga sada WhatsApp +2348104835526

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Novi članci

Napravite domaću kremu protiv celulita – Rezultati već poslije 7 dana!

Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije teško. I što je veoma bitno, takva krema je mnogo...

Odvar od lana – Čišćenje bubrega pomoću sjemenki lana

Odvar je tečno ljekovito stanje koje dobijemo od ljekovite sirovine i ključale vode. Od davnina, ruski seoski...

Maska za umorno lice, jedno nanošenja i podočnjaci nestaju

Koža reflektuje svaku vašu emociju. Zbog toga ne dozvolite da ostari prije vremena, poduzmite nešto. Ova prirodna maska...

5 načina kako nam soda bikarbona pomaže u vrtu

Soda bikarbona može se koristiti za niz stvari u vašem domu, a mnogi ne znaju da je...

Crveno oko – najčešći uzroci crvenog oka – Prirodni lijek

Crveno oko može se još nazvati i "oko koje peče". To je najčešća očna smetnja. Tek manji...

Bršljan ukrasna zelena penjačica lijek za mnoge bolesti

Bršljan (lat. Hedera helix) je do 20 m duga povijuša s trajno zelenim listovima i mnogobrojnim korijenjem...

Preporučeno

Napravite domaću kremu protiv celulita – Rezultati već poslije 7 dana!

Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije...

Odvar od lana – Čišćenje bubrega pomoću sjemenki lana

Odvar je tečno ljekovito stanje koje dobijemo...

Možda vas zanima?POVEZANO
Preporučeno za vas