ZdravljeSavjetiA ŠTO KADA IPAK PADNE? Sve više mušakraca ima...

A ŠTO KADA IPAK PADNE? Sve više mušakraca ima problema s potencijom

-

libido - potencijaIstraživanja pokazuju da sve više muškaraca ima teškoće s potencijom i libidom, čak i u Hrvatskoj. Te probleme rješavaju na različite načine.

Iako je u našoj sredini ova tema tabu, ispitivanja pokazuju da sve više muškaraca u Hrvatskoj, uslijed loše kvalite seksualnog života, poseže za preparatima za potenciju.

Libido, kao i snažna i dugotrajna erekcija, od velike su važnosti za svakog muškarca. Ukoliko dođe do disfunkcije, ne samo da će trpjeti seksualni život, već će i samopouzdanje biti narušeno, što sa sobom nosi veliki broj problema na svim životnim planovima.

Kako riješiti problem: prirodnim ili kemijskim preparatima?

- Google oglasi -

Činjenica je da sintetički kemijski preparati, daju intenzivan i trenutni efekt, ali ne utječu na povećanje libida, već samo šire krvne žile omogućavajući krvi da brže i lakše stigne do srca, pluća i drugih organa.

Međutim, znanstvena istraživanja ovih preparata pokazala su da mogu negativno utjecati na plodnost i kvalitetu sperme, izazvati aritmiju i glavobolju, ali i ovisnost.

Također, sintetički preparati ne utječu na trajno rješenje problema i imaju efekta samo u razdoblju aktivnog uzimanja. Kako se ovi preparati uglavnom izdaju na liječnički recept, mnogi muškarci kupuju zamjenske preko interneta, gdje ima dosta zabilježenih slučajeva da je riječ o falsifikatima.

S druge strane, preparati na biljnoj bazi koji utječu na poboljšanje potencije, utječu i na jačanje seksualne želje, libida.

Ovi preparati spadaju u dijetetske proizvode i mogu se kupiti u slobodnoj prodaji, bez recepta. Uglavnom nemaju kontraindikacije, a djelotvorni su koliko i sintetički preparati.

- Google oglasi -

Pratite nas na instagramu

1,070SljedbeniciPratite

Odgovori

Novi Sadržaj

Jezik – Tako malen organ, a ipak tako velik i snažan – Koje su bolesti jezika?

Kao i svaki organ, tako je i jezik čudo prirode koje pobuđuje veliku pažnju… Zbog svojstvenog rasporeda i sastava mišića,...

Kakav učinak na zdravlje imaju ove sjemenke

Sjemenke su prave riznice hranjivih tvari koje su zaista korisne za cjelokupno zdravlje. Sjemenke lana, bundave, suncokreta i susama...

Ovo niste znali – Žvakaće gume imaju štetne posljedice za zdravlje

Žvakaće gume mogu osvježiti dah ili smanjiti stres, one mogu imati pozitivan i negativan učinak na vaše zdravlje. Dok...

Čaj od nane najbolje diže organizam na noge

Ovaj napitak istovremeno gasi žeđ, osvježava i jača želudac i crijeva. Čaj od nane ili mente najbolji je saveznik...
- Google oglasi -

Riješite se proširenih i bolnih vena uz čudotvorni narodni lijek – Recept

Proširene vene žene su nekad rješavale smjesom koju su napravile same. Jednostavna je za izradu i jeftina, a sastojci...

Čišćenje bubrega na stare načine ruske narodne medicine

Čišćenje bubrega jelovim uljem je najprostiji i najefikasniji način čišćenja bubrega… Sastoji se iz dvije uzastopne etape: jednu nedjelju...

Ovo morate pročitati

Vrtoglavica (Vertigo) uzroci, simptomi i liječenje

Vrtoglavica (vertigo) je lažan osjećaj pokretanja ili vrtenja, osjećaj...

Trebate li se tuširati ujutro ili navečer?

Tuširate li se ujutro ili navečer? Mnogi preferiraju da...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas