ZdravljeSavjetiA ŠTO KADA IPAK PADNE? Sve više mušakraca ima...

A ŠTO KADA IPAK PADNE? Sve više mušakraca ima problema s potencijom

-

libido - potencijaIstraživanja pokazuju da sve više muškaraca ima teškoće s potencijom i libidom, čak i u Hrvatskoj. Te probleme rješavaju na različite načine.

Iako je u našoj sredini ova tema tabu, ispitivanja pokazuju da sve više muškaraca u Hrvatskoj, uslijed loše kvalite seksualnog života, poseže za preparatima za potenciju.

Libido, kao i snažna i dugotrajna erekcija, od velike su važnosti za svakog muškarca. Ukoliko dođe do disfunkcije, ne samo da će trpjeti seksualni život, već će i samopouzdanje biti narušeno, što sa sobom nosi veliki broj problema na svim životnim planovima.

Kako riješiti problem: prirodnim ili kemijskim preparatima?

- Google oglasi -

Činjenica je da sintetički kemijski preparati, daju intenzivan i trenutni efekt, ali ne utječu na povećanje libida, već samo šire krvne žile omogućavajući krvi da brže i lakše stigne do srca, pluća i drugih organa.

Međutim, znanstvena istraživanja ovih preparata pokazala su da mogu negativno utjecati na plodnost i kvalitetu sperme, izazvati aritmiju i glavobolju, ali i ovisnost.

Također, sintetički preparati ne utječu na trajno rješenje problema i imaju efekta samo u razdoblju aktivnog uzimanja. Kako se ovi preparati uglavnom izdaju na liječnički recept, mnogi muškarci kupuju zamjenske preko interneta, gdje ima dosta zabilježenih slučajeva da je riječ o falsifikatima.

S druge strane, preparati na biljnoj bazi koji utječu na poboljšanje potencije, utječu i na jačanje seksualne želje, libida.

Ovi preparati spadaju u dijetetske proizvode i mogu se kupiti u slobodnoj prodaji, bez recepta. Uglavnom nemaju kontraindikacije, a djelotvorni su koliko i sintetički preparati.

- Google oglasi -

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Novi Sadržaj

Očistite i poboljšajte zdravlje svoje jetre s ovih 10 namirnica

Kao najveća žlijezda u tijelu, jetra obavlja mnoge vitalne poslove kako bi vas održala na životu i vrhunskog zdravlja....

8 kombinacija zdravih namirnica koje mnogo više doprinose zdravlju ako se kombiniraju

Nutricionisti često kažu da je za zdravlje i dobru liniju vrlo važna kombinacija zdrave hrane. Neke su namirnice ukusne,...

Budite spremni za vrelo ljeto – Napravite sami najbolje ulje za sunčanje

Pored toga što štiti od UV zraka, sjajan je prirodan eliksir za podmlađivanje kože. Počeli ste da se sunčate...

3 prirodna sredstva koja sprječavaju mučninu u vožnji

Kinetoza, morska bolest, bolest putovanja sve je to bolest kretanja koja nastaje u transportnim vozilima, koja rezultira neugodnim simptomima...
- Google oglasi -

6 razloga zašto čaša hladna vode nije dobra za vaš zdravlje

Iako je voda neophodna za opstanak života, ona ima izvanredne zdravstvene prednosti. Ništa nije tako dobro kao ugusiti žeđ...

Osam štetnih utjecaja soli na zdravlje – Kako smanjiti unos soli?

Sol mijenja okus hrane, ali i utječe na tijelo na načine koje ne možete ni zamisliti. Primarni je izvor...

Ovo morate pročitati

Evo kako izgubiti kilograme uz pomoć prirodnih preparata

Neke namirnice iz prirode su zaista djelotvorne za gubljenje...

Ako jedete ovu stvar – komarci vam neće moći odoljeti!

Gnusne male krvopije svima mogu da upropaste veče, ali...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas