Bradavice na vratu možete jednostavno ukloniti uz pomoć jabukovog sirćeta

7
9693

kako ukloniti sitne bradavice na vratuFibromi, sitne bradavice su kožne benigne izrasline koje izgledaju kao mali balončići koji vise na koži, te stvaraju neugodan osjećaj prilikom svakodnevnih aktivnosti. Iako su bezopasne, većina nas želi ukloniti sitne bradavice na vratu jer estetski nisu privlačne.

Bilo da je tako ili ne, važno je znati da bradavice na vratu od sada možete jdnostavno ukloniti. I to uz pomoć samo jedne namirnice, za koju smo sigurni da je imate u kuhinji.

Kako ukloniti fibrome, sitne bradavice na vratu?

Sve što vam je potrebno jeste jabučni ocat (jabukovo sirće) i nekoliko flastera. Najbolje je da nađete male kvadratne flastere, u kojim je unutra vata, a okolo ljepilo, baš kao što je prikazano u videu iznad. Prije nego što počnete sa tretmanom vrlo je bitno da je površina tijela oko viseće bradavice koje tretiramo čista i suha. Ako je koža vlažna jabučni ocat će biti razblažen, i neće imati željeni efekat. A i samim tim, proces uklanjanje bradavica će trajati duže.

Otpakujte flaster i na njega pažljivo nakapajte par kapi jabukovog sirćeta. Ne previše, dovoljno je da navlaži vatu na flasteru. Zatim vatu flastera prislonite na viseću bradavicu koju želite ukloniti. Svaki dan prilikom tuširanja skinite flaster, i nakon tuširanja stavite novi. Postupak ponavljajte sve dok bradavica sama ne otpane, najviše 4 do 5 dana!

Nakon ovog postupka ostat će mala mrlja na mjestu gdje je bila viseća bradavica, a koja će vremenom izblijediti i postati skoro neprimjetna. Bilo da imate bradavice na vratu ili na nekom drugom dijelu tijela, ovaj recept će poslužiti i biti od velike koristi. Možete ga primjenjivati i na više bradavica odjednom.

Efikasno djelovanje ovog tretmana jabukovim sirćetom na bradavice dokazuju i brojna iskustva zadovoljnih ljudi koji su uspjeli ukloniti bradavice. Imajte na umu da fibrome, viseće bradavice uzrokuje Humani Papiloma Virus koji je do sada poznat u preko 270 vrsta. Također, svi virusi su različiti, pa tako i bradavice, stoga ovaj prirodni lijek ne djeluje na sve bradavice isto. Neke možete ukloniti za par dana, a neke uopće ne možete.

7 KOMENTARI

  1. JA MORAM DA NAPISEM SVOJE ISKUSTVO,JASAM NA BRADI IMALA BRADAVICU KOJA SE RASCVETALA,DVE VECERI SAM DRZALA PO POLASATA JABUKOVO SIRCE I BRADAVICA SE OSUSILA

  2. lijek za bradavice, koji sam ja isprobala je običan bijeli luk ili češnjak, a rezultat je 100% učinkovit…….očistiti bj. luk i odrezati dio….protrljati po bradavici i tako svaki dan ujutro i na večer ponavljati sve dok se bradavica ne počne sušiti i na kraju otpadne…….

Comments are closed.