ZdravljeBoje odjeće otkrivaju karakter ljudi

Boje odjeće otkrivaju karakter ljudi

-

Osobe koje se odijevaju u skladu s vlastitim idejama i ne mare za mišljenje okoline u potrazi su za pustolovinama, sklonije su rizicima i temperamentnije su od onih koje slijede modne trendove. Oni koji se odlučuju za “sigurniju varijantu” i ne izražavaju svoju individualnost odjećom stabilniji su i skeptični prema promjenama, tvrde psiholozi.

Žene smatraju formalno ili konzervativno odjevene muškarce boljim kandidatima za duge veze. U poslovnom svijetu muškarci smatraju da su žene odjevene u tamnije nijanse agresivnije, poduzetnije i upornije od onih u svjetlijima. Takođe, svoje kolege koji nose kravate tretiraju s više poštovanja i smatraju ih kompetentnijima za obavljanje posla kojim se bave.

CRNA
Osobe koje pretežno nose crnu odjeću djeluju autoritativno i pomalo agresivno. Dominantna osobina im je upornost. To su osobe koje stalno preispituju sebe i druge u potrazi za istinom. Takve osobe su osjećajne, ali često ne pokazuju emocije.

- Google oglasi -

ZELENA
Ormar krcat zelenim odjevnim predmetima odaje ponosnu, postojanu i stabilnu osobu. Takve osobe svjesne su sebe i djelovanja na ostale. Aktivne su i često su pokretači projekata. Muškarci odjeveni u tamnozeleno djeluju muževno i zdravo.

LJUBIČASTA
Ljubičasta predstavlja sanjare i osjećajne osobe koje se često oslanjaju na vlastitu intuiciju. Na prvi pogled djeluju kao da su negdje daleko, u svom svijetu. Odnos prema drugima varira od požrtvovane brige do potpune neosjetljivosti.

SMEÐA
Smeđa boja odaje otvorene osobe, koje imaju razumijevanja za druge i s kojima je lako komunicirati. Nisu sklone krajnostima, stabilne su i mnogo pažnje pridaju moralnim vrijednostima. Može ih kočiti pretjerana konzervativnost.

PLAVA
Osobe koje najčešće biraju plave odjevne predmete zrače mirom, stabilnošću i djeluju uravnoteženo. Plava ponekad može odavati tužnu ili depresivnu osobu, no najbolji je izbor za razgovor za posao jer simbolizuje lojalnost i privrženost.

- Google oglasi -

CRVENA
Crvena boja simbolizuje snagu i moć, bilo da je riječ o seksualnoj ili životnoj energiji. Loš je izbor u odijevanju za poslovne sastanke ili pregovore, pa čak i pomirenje s prijateljima ili suradnicima. Crvenu boju nose oni koji znaju da uživaju u životu.

- Google oglasi -

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Novi Sadržaj

Čuvajte svoje srce: Ovo su namirnice koje će vam pomoći u tome

Bolest srca vodeći je uzrok smrti građana SAD-a, pokazalo je jedno od posljednjih istraživanja koje je provela organizacija Health...

Stari narodni lijek za katar debelog crijeva – kolitis

Upalna bolest crijeva ili engl. Inflammatory bowel disease (IBD) općeniti je termin koji uključuje ulcerozni kolitis i Crohnovu bolest,...

Čaj za gastritis i poznati narodni lijek za sve želučane tegobe – Recept

Upala želučane sluzokože, odnosno sluznice poznata je bolest pod imenom gastritis. Bolest se povezuje sa gorušicom, nadimanjem, bolovima prilikom...

Soda bikarbona i med služe kao prirodni lijek koji uništava i najopasnije bolesti

Med i soda bikarbona su sastojci koji u kombinaciji služe kao izuzetan prirodni lijek za brojne bolesti. U nastavku...
- Google oglasi -

Magični napitak, čaj i vitamini koji vrlo efikasno poboljšavaju vid

Prije svega, ako pitate za mišljenje nekoga tko je koristio ovaj prirodni lijek, on će vam sa zadovoljstvom saopštiti...

9 učinkoviti i korisni savjeta za liječenje hemoroida prirodnim putem

Hemoroidi se često spominju kao bolest suvremenog društva. Premda najčešće nisu opasni, mogu biti vrlo neugodni te je stoga...

Ovo morate pročitati

Ovih pet pravila kod zamrzavanja hrane ne smijete prekršiti

Hrana sačuvana zamrzavanjem je zdrava te vam značajno može...

Glavobolja i vrtoglavica

Vrtoglavica (lat. vertigo) je subjektivni osjećaj da se čovjek...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas