ZdravljeBoje odjeće otkrivaju karakter ljudi

Boje odjeće otkrivaju karakter ljudi

-

Osobe koje se odijevaju u skladu s vlastitim idejama i ne mare za mišljenje okoline u potrazi su za pustolovinama, sklonije su rizicima i temperamentnije su od onih koje slijede modne trendove. Oni koji se odlučuju za “sigurniju varijantu” i ne izražavaju svoju individualnost odjećom stabilniji su i skeptični prema promjenama, tvrde psiholozi.

Žene smatraju formalno ili konzervativno odjevene muškarce boljim kandidatima za duge veze. U poslovnom svijetu muškarci smatraju da su žene odjevene u tamnije nijanse agresivnije, poduzetnije i upornije od onih u svjetlijima. Takođe, svoje kolege koji nose kravate tretiraju s više poštovanja i smatraju ih kompetentnijima za obavljanje posla kojim se bave.

CRNA
Osobe koje pretežno nose crnu odjeću djeluju autoritativno i pomalo agresivno. Dominantna osobina im je upornost. To su osobe koje stalno preispituju sebe i druge u potrazi za istinom. Takve osobe su osjećajne, ali često ne pokazuju emocije.

- Google oglasi -

ZELENA
Ormar krcat zelenim odjevnim predmetima odaje ponosnu, postojanu i stabilnu osobu. Takve osobe svjesne su sebe i djelovanja na ostale. Aktivne su i često su pokretači projekata. Muškarci odjeveni u tamnozeleno djeluju muževno i zdravo.

LJUBIČASTA
Ljubičasta predstavlja sanjare i osjećajne osobe koje se često oslanjaju na vlastitu intuiciju. Na prvi pogled djeluju kao da su negdje daleko, u svom svijetu. Odnos prema drugima varira od požrtvovane brige do potpune neosjetljivosti.

SMEÐA
Smeđa boja odaje otvorene osobe, koje imaju razumijevanja za druge i s kojima je lako komunicirati. Nisu sklone krajnostima, stabilne su i mnogo pažnje pridaju moralnim vrijednostima. Može ih kočiti pretjerana konzervativnost.

PLAVA
Osobe koje najčešće biraju plave odjevne predmete zrače mirom, stabilnošću i djeluju uravnoteženo. Plava ponekad može odavati tužnu ili depresivnu osobu, no najbolji je izbor za razgovor za posao jer simbolizuje lojalnost i privrženost.

- Google oglasi -

CRVENA
Crvena boja simbolizuje snagu i moć, bilo da je riječ o seksualnoj ili životnoj energiji. Loš je izbor u odijevanju za poslovne sastanke ili pregovore, pa čak i pomirenje s prijateljima ili suradnicima. Crvenu boju nose oni koji znaju da uživaju u životu.

- Google oglasi -

Pratite nas na instagramu

1,102SljedbeniciPratite

Odgovori

Novi Sadržaj

Poslušajte savjete kardiologa kako spriječiti srčani udar

Svakih 36 sekundi netko negdje umire od srčanog udara. Simptomi srčanog udara ne moraju uvijek biti burni već su...

6 trikova koji će riješiti nadutost trbuha kod žena

Za 7 dana idete na svadbu i želite se riješiti tvrdoglavog trbuščića kako bi vam odabrana haljina savršeno pristajala?...

8 učinkovitih načina kako se riješiti podočnjaka!

Ukoliko i vi imate problema sa podočnjacima kojih se nikako ne možete riješiti, evo nekoliko savjeta koji bi vam...

Naučnici su zabrinuti – Da li je zdrava hrana iz mikrovalne?

Naučnici su zabrinuti zbog sve veće upotrebe mikrovalne pećnice za pripremu hrane, budući da ona emituje radijaciju koja je...
- Google oglasi -

Savjeti za zdravlje vaših stopala

Bol u stopalima ne dobiva se preko noći. U velikoj mjeri su za nju odgovorne torture koje im nanosimo....

Najbolja hrana za izgradnju i održavanje mišićne mase

Vaša prehrana temeljni je faktor koji utječe na vašu sposobnost izgradnje i održavanja mišića. Za jačanje mišića, potrebno je...

Ovo morate pročitati

Trajno uklonite bolove iz kičme, leđa i nogu

Imate bolove u kičmi, leđima i u nogama, pretežno...

Štetni efekti pušenja za ženski organizam

Jeste li znali da rak pluća ubije više žena...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas