Uz ovaj prirodni recept izliječit ćete se od raka, kao da ga NIKAD nije ni bilo!

0
2704

đumbir i med Mnogi ljudi tvrde da su se izliječili od raka pomoću neke od alternativnih metoda. Ovo je jedan takav recept koji je jako jeftin i bezbjedan i svako može lako sam da napravi ovaj preparat. U svakom slučaju, uz redovnu terapiju – ne može da škodi

Jedna žena koja je bolovala od raka odlučila je da sa svima nama podjeli recept koji joj je “vratio život”. Recept je na bazi meda i đumbira i nema nikakva štetna dejstva. Žena je bila na aparatima 20-tak dana, imala je rak endokrinih žlezda. Tvrdi da se izlječila bez operacije i hemoterapije i sada puca od zdravlja.

Za pripremu su potrebna dva veća korijena đumbira koje treba očistiti i sitno izrendati, može i pomoću blendera. Zatim se tako usitnjen đumbir mješa sa pola kilograma domaćeg meda. Smjesu je potrebno spremiti u teglice i konzumirati po kašiku tri do četiri puta na dan. Veoma je važno koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku, ne smije da bude metalna.

Prvi efekti trebalo bi da se osjete poslje dva do tri dana, a prema riječima pomenute žene koja se izlječila, preparat “diže iz mrtvih”.

Naravno, nemojte da zanemarite savjete svog ljekara, pa da se oslonite samo na ovakvu terapiju, ali ništa ne škodi da probate, pa ako zaista pomaže – samo napred!

>> Želite li spriječiti rak, moždani i srčani udar te dijabetes, ovo morate jesti!

Izvor: Telegraf.rs