Zdravlje Nada u biorezonantnu terapiju

Nada u biorezonantnu terapiju

-

U borbi s bolestima medicina je u stalnom napretku, ali i pored toga, dugogodišnje iskustvo govori da kod mnogih bolesti, kao što su alergije i razna druga kronična oboljenja, uobičajene metode nisu dale željene rezultate da se brzo i značajno pomogne bolesniku.

To je potaklo istraživače da potraže metode koje imaju drugačiji pristup, pristup čovjeku, a ne bolesti. Organizam nije samo fizičko tijelo, već ima svoju energiju i vibrira, što je davno dokazao Nikola Tesla. Svaka naša ćelija predstavlja jednu elektromagnetnu jedinicu, što znači da svakom biokemijskom procesu u ćeliji prethodi odgovarajuća elektromagnetna aktivnost. To predstavlja biorezonancu našeg tijela. Medicina 21. vijeka primjenjuje biorezonantnu dijagnostiku i terapiju za otkrivanje bolesti u najranijoj fazi, kada nema nikakvih simptoma, i već tada započinje liječenje. Šta se može liječiti ovom metodom?

Ovom metodom se mogu liječiti alergijska oboljenja kao što su kijavica, astma, kožni osip, neurodermatitis, psorijaza, reumatska oboljenja, migrena i glavobolja, ozljede, stomatološki problemi, sve vrste akutne i kronične intoksikacije. Naravno, kao i svaka druga metoda, i ova ima svoje granice. Postoje područja u kojima ona nije u stanju da pomogne, kao što su genetska oštećenja, teške psihičke smetnje i regeneracije unutrašnjeg dijela tkiva. Svako patološko stanje, kao i sve u nama, vibrira svojom frekvencijom. To se odnosi i na bakterije, viruse, gljivice, parazite… Svi alergeni u nama i oko nas vibriraju, kao i maligne bolesti. Ove vibracije mogu se odrediti biorezonantnim aparatom , a s njim se provodi i samo liječenje. Ovaj aparat prihvaća vibracije tijela preko elektroda, negativne, odnosno patološke informacije eliminiše, a pozitivne pojačava i vraća kao terapijske signale u tijelo. Vibracije koje opterećuju tijelo se redukuju ili potpuno eliminišu, što se posebno dešava kod djece.

- Google oglasi -

Ova terapija u nama stvara harmoniju, sklad svih funkcija, što je zapravo zdravlje, umanjuje sve vibracije koje nas opterećuju, eliminiše toksine, a samim tim pojačava imunitet i pokreće mehanizam samoizlječenja. Biorezonantnom terapijom mogu se liječiti sva bolesna stanja zbog poremećenih, oslabljenih, pojačanih ili patoloških vibracija. Stepen djelotvornosti je različit, a često se mogu postići iznenađujući rezultati u bolestima kod kojih su druge metode bile bezuspješne. Važno je naglasiti da je terapija bez nuspojava i kontraindikacija.

- Google oglasi -

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Novi članci

Evo kako da odčepite sinuse za 30 sekundi!

Ovo je ne vjerovatno lak i efikasan način da odčepite sinuse i riješite se nagomilane sluzi,...

4 prirodna začina koja mogu zamijeniti tablete protiv bolova

Prirodni začini protiv bolova ne utječu negativno na tijelo i nemaju nuspojave kao većina lijekova.

Ulje od senfa za vaše zdravlje – Nećete vjerovati koliko je ljekovito!

Većina nas ne vjeruje da ulje senfa može imati zdravstvene beneficije. Jedna stvar je sigurna, ulje senfa...

Jednostavan recept: Riješite se bola u zglobovima već nakon prvog korištenja

Ukoliko imate više od 40 godina sigurno već osjećate promjene na tijelu. Prvo se javljaju bolovi u...

Nar – Šipak – Morgaj – «jabuka prepuna koštica» jedna od zdravijih voćki na svijetu

Čini se da je nar (u narodu poznat kao šipak) bio desetljećima nepravedno zapostavljan od strane znanstvenika....

Voćka ljubavi, Nar je riznica zdravlja

Bojom i ukusom u rasponu od “slatkog kao med” do kiselkastog i gorkog, nar voćka podsjeća na...

Preporučeno

Evo kako da odčepite sinuse za 30 sekundi!

Ovo je ne vjerovatno lak i...

4 prirodna začina koja mogu zamijeniti tablete protiv bolova

Prirodni začini protiv bolova ne utječu negativno...

Možda vas zanima?POVEZANO
Preporučeno za vas