ZdravljeNada u biorezonantnu terapiju

Nada u biorezonantnu terapiju

-

U borbi s bolestima medicina je u stalnom napretku, ali i pored toga, dugogodišnje iskustvo govori da kod mnogih bolesti, kao što su alergije i razna druga kronična oboljenja, uobičajene metode nisu dale željene rezultate da se brzo i značajno pomogne bolesniku.

To je potaklo istraživače da potraže metode koje imaju drugačiji pristup, pristup čovjeku, a ne bolesti. Organizam nije samo fizičko tijelo, već ima svoju energiju i vibrira, što je davno dokazao Nikola Tesla. Svaka naša ćelija predstavlja jednu elektromagnetnu jedinicu, što znači da svakom biokemijskom procesu u ćeliji prethodi odgovarajuća elektromagnetna aktivnost. To predstavlja biorezonancu našeg tijela. Medicina 21. vijeka primjenjuje biorezonantnu dijagnostiku i terapiju za otkrivanje bolesti u najranijoj fazi, kada nema nikakvih simptoma, i već tada započinje liječenje. Šta se može liječiti ovom metodom?

Ovom metodom se mogu liječiti alergijska oboljenja kao što su kijavica, astma, kožni osip, neurodermatitis, psorijaza, reumatska oboljenja, migrena i glavobolja, ozljede, stomatološki problemi, sve vrste akutne i kronične intoksikacije. Naravno, kao i svaka druga metoda, i ova ima svoje granice. Postoje područja u kojima ona nije u stanju da pomogne, kao što su genetska oštećenja, teške psihičke smetnje i regeneracije unutrašnjeg dijela tkiva. Svako patološko stanje, kao i sve u nama, vibrira svojom frekvencijom. To se odnosi i na bakterije, viruse, gljivice, parazite… Svi alergeni u nama i oko nas vibriraju, kao i maligne bolesti. Ove vibracije mogu se odrediti biorezonantnim aparatom , a s njim se provodi i samo liječenje. Ovaj aparat prihvaća vibracije tijela preko elektroda, negativne, odnosno patološke informacije eliminiše, a pozitivne pojačava i vraća kao terapijske signale u tijelo. Vibracije koje opterećuju tijelo se redukuju ili potpuno eliminišu, što se posebno dešava kod djece.

- Google oglasi -

Ova terapija u nama stvara harmoniju, sklad svih funkcija, što je zapravo zdravlje, umanjuje sve vibracije koje nas opterećuju, eliminiše toksine, a samim tim pojačava imunitet i pokreće mehanizam samoizlječenja. Biorezonantnom terapijom mogu se liječiti sva bolesna stanja zbog poremećenih, oslabljenih, pojačanih ili patoloških vibracija. Stepen djelotvornosti je različit, a često se mogu postići iznenađujući rezultati u bolestima kod kojih su druge metode bile bezuspješne. Važno je naglasiti da je terapija bez nuspojava i kontraindikacija.

- Google oglasi -

Pratite nas na instagramu

1,105SljedbeniciPratite

Odgovori

Novi Sadržaj

5 prirodnih načina za ublažavanje ječmenca na oku – Isprobajte prirodne metode za brže ozdravljenje

Ječmenac na oku, poznat i kao hordeolum, je upalna infekcija koja se javlja na rubu kapka. To je često...

Otkrijte nevjerovatne zdravstvene koristi kajsija! Broj 7 će vas iznenaditi

Jeste li ikada pomislili da nešto tako ukusno kao što su kajsije može biti i iznimno korisno za vaše...

Otkrijte tajne prirodnih trikova za potpunu zaštitu kose od sunca i soli

Isto kao što tijelo mažete zaštitnom kremom dok ste na suncu, tako isto koristite preparate za zaštitu kose od...

Svećenik Romano Zaga ističe ovaj recept: Recept od aloje za ozdravljenje od karcinoma

Brazilski redovnik, pater Romano Zago, otac je ovog lijeka koji se već generacijama prenosi u mnogim porodicama širom svijeta....
- Google oglasi -

Ženski problemi: Kako vratiti ravnotežu intimnom području?

Kako bi bili sretni i zadovoljni te s lakoćom obavljali svakodnevne obveze potrebna nam je ravnoteža iznutra i izvana....

Otkrijte tajnu savršenog tena: Revolucionarni prirodni piling za lice s bademima koji će vas oduševiti

Bademi se već dugi niz godina koriste kao ključni sastojak brojnih kozmetičkih proizvoda za njegu kose i kože. Ovi...

Ovo morate pročitati

Kurkuma je jedan od najzdravijih začina na svijetu: Pomaže i kod alergija

Kurkuma kao lijek je dobro istražena biljka sa značajnim...

Pet vrsta voća i povrća koji imaju bolji okus u oktobru nego tijekom ostatka godine

Oktobar je bogat jesenskim plodovima, a neki od njih...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas