ZdravljeNada u biorezonantnu terapiju

Nada u biorezonantnu terapiju

-

U borbi s bolestima medicina je u stalnom napretku, ali i pored toga, dugogodišnje iskustvo govori da kod mnogih bolesti, kao što su alergije i razna druga kronična oboljenja, uobičajene metode nisu dale željene rezultate da se brzo i značajno pomogne bolesniku.

To je potaklo istraživače da potraže metode koje imaju drugačiji pristup, pristup čovjeku, a ne bolesti. Organizam nije samo fizičko tijelo, već ima svoju energiju i vibrira, što je davno dokazao Nikola Tesla. Svaka naša ćelija predstavlja jednu elektromagnetnu jedinicu, što znači da svakom biokemijskom procesu u ćeliji prethodi odgovarajuća elektromagnetna aktivnost. To predstavlja biorezonancu našeg tijela. Medicina 21. vijeka primjenjuje biorezonantnu dijagnostiku i terapiju za otkrivanje bolesti u najranijoj fazi, kada nema nikakvih simptoma, i već tada započinje liječenje. Šta se može liječiti ovom metodom?

Ovom metodom se mogu liječiti alergijska oboljenja kao što su kijavica, astma, kožni osip, neurodermatitis, psorijaza, reumatska oboljenja, migrena i glavobolja, ozljede, stomatološki problemi, sve vrste akutne i kronične intoksikacije. Naravno, kao i svaka druga metoda, i ova ima svoje granice. Postoje područja u kojima ona nije u stanju da pomogne, kao što su genetska oštećenja, teške psihičke smetnje i regeneracije unutrašnjeg dijela tkiva. Svako patološko stanje, kao i sve u nama, vibrira svojom frekvencijom. To se odnosi i na bakterije, viruse, gljivice, parazite… Svi alergeni u nama i oko nas vibriraju, kao i maligne bolesti. Ove vibracije mogu se odrediti biorezonantnim aparatom , a s njim se provodi i samo liječenje. Ovaj aparat prihvaća vibracije tijela preko elektroda, negativne, odnosno patološke informacije eliminiše, a pozitivne pojačava i vraća kao terapijske signale u tijelo. Vibracije koje opterećuju tijelo se redukuju ili potpuno eliminišu, što se posebno dešava kod djece.

- Google oglasi -

Ova terapija u nama stvara harmoniju, sklad svih funkcija, što je zapravo zdravlje, umanjuje sve vibracije koje nas opterećuju, eliminiše toksine, a samim tim pojačava imunitet i pokreće mehanizam samoizlječenja. Biorezonantnom terapijom mogu se liječiti sva bolesna stanja zbog poremećenih, oslabljenih, pojačanih ili patoloških vibracija. Stepen djelotvornosti je različit, a često se mogu postići iznenađujući rezultati u bolestima kod kojih su druge metode bile bezuspješne. Važno je naglasiti da je terapija bez nuspojava i kontraindikacija.

- Google oglasi -

Pratite nas na instagramu

1,070SljedbeniciPratite

Odgovori

Novi Sadržaj

Japanska banana dijeta nije zahtjevna a kilogrami nestaju

Banana dijetu su formirali farmaceutkinja Sumiko i njen muž Hitoshi Watanabe iz Japana, koji je njome izgubio čak 18...

Super trikovi za čišćenje kuće, odjeće i uklanjanje mrlja

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa uklanjanjem mrlja na odjeći i cipelama, možete zaboraviti na njih. Donosimo vam koji...

Kako napraviti zlatno mlijeko – Nova superhrana koja je osvojila svijet

Ako do sada niste čuli za zlatno mlijeko, ovo je prilika, a vrlo je vjerovatno i da ćete odmah...

Kako prepoznati staro jaje

Svježa jaja ukusne su namirnice koje se savršeno slažu s mnogim jelima. Osim ako imate svoje koke koje vam...
- Google oglasi -

Kako se koristi i koje dobrobiti vam nudi luk za kosu

Možda mrzite luk zbog boli u očima kada ga sječete, ali kako koji luk utječe na naše zdravlje pročitajte...

Jezik – Tako malen organ, a ipak tako velik i snažan – Koje su bolesti jezika?

Kao i svaki organ, tako je i jezik čudo prirode koje pobuđuje veliku pažnju… Zbog svojstvenog rasporeda i sastava mišića,...

Ovo morate pročitati

Čuveni napitak za dugovječnost od dva sastojka koji izbacuje sve otrove iz tijela – Recept

Crno vino i češnjak kao lijek čiste organizam od...

Kesten

Kesteni se pojavljuju i konzumiraju još u prethistoriji na...
- Google oglasi -

Možda vas zanima? PREPORUČENO
Preporučeno za vas